Isnin, 6 September 2010

CATATAN TERBARU......

TERBARU DARI RAJA KAMIL....
Raja kamil...pengeluar e-book yang baik telah membuat tawaran...klik dapat RM 0.01 dan Rm 0.03 jikalau berminat boleh klik di gambar progrom Affiliate plans Rm 0.01 dan klik di bawah affiliate plans untuk progrom RM 0.03

Selasa, 24 Ogos 2010

PENGENALAN

Ebook merupakan electronic book atau buku elektronik dalam bentuk digital yang berfungsi sama seperti buku biasa.

Di blog ini saya akan menyenaraikan ebook yang berguna untuk anda memulakan perniagaan dan merancang bagaimana menjana pendapatan melalui Internet.
Saya akan cuba membuat review untuk memberi sedikit sebanyak memudahkan anda memilih ebook manakah yang terbaik untuk anda, ia dapat memudahkan sesiapa yang ingin memiliki E-BOOK yang baik dan berkesan...Terutama daripada keluaran yang di kenali sehingga yang kurang di kenali tetapi E-BOOKnya baik dan berkesan pada pembeli...
Blog ini akan membantu anda mencari E-BOOK yang sesuai buat anda tanpa perlu untuk anda bersusah payah untuk mencari di tempat lain.....ia juga ada yang boleh download secara percuma agar ia memberi kebaikan..serta kelebihan dalam menjana wang .
Kenapa ebook menjadi pilihan? Yer.. sudah pasti kerana ianya mempunyai beberapa kelebihan berbanding buku-buku biasa yang kita beli di kedai buku yang ada di Malaysia ni. Antara kelebihan-kelebihan ebook adalah seperti berikut:

1.Mudah untuk di simpan (senang di simpan di dalam loptop,cd,driver dan sebagainya)

2.Dapat mengenali penulis serta boleh soal-jawab dengan penulis E-BOOK jika tidak faham
    isi kandung E-Book

3.Panduan ebook yang di jual biasanya tak ada dekat kedai-kedai buku biasa

4.Boleh tambah pendapatan sampingan atau jadi kaya dengan jual ebook /Kalau yang mencipta E-BOOK lagi luas pendapatannya
5.Kandungannya boleh di update dari semasa ke semasa

6.dan macam-mcam lagilah….

Ha..tengok..berapa punya banyak da.. kelebihan-kelebihan memiliki atau menjual ebook. Sebab itu ramai dikalangan rakyat Malaysia yang tercinta ini sudah mula membuka mata untuk memceburi bidang penulisan ebook. Sebut pasal penulisan ni, masa zaman kita sekolah dulu, memang liat nak tulis karangan bukan? kalau cikgu bagi latihan jangan harap nak siapkan hari itu juga. haha..tetapi sekarang, dah ada motivasi…apa dia..? duit..

Blog ini juga ada menjual perbagai E-BOOK-E-BOOK yang baik menurut pandangan saya untuk di miliki oleh anda...Ada yang untuk menambah pendapatan ,untuk menambah ilmu  dan sebagainya

MAJALAH TERBARU DARI MAJALAH IM



Majalah IM edisi ke-15 ini akan mengupas secara basic mengenai penggunaan social networking di dalam pemasaran Internet. Seperti yang kita semua tahu bahawa ia merupakan satu fenomena pemasaran alaf baru yang sangat berkesan. Nak tahu sejauh mana keberkesanannya, anda boleh membaca Majalah IM edisi kali ini kerana semua ada dibongkarkan.

Bukan itu sahaja, kami juga telah menemubual seorang usahawan Internet yang tidak asing lagi iaitu saudara Amirul Faisyal bagi mengupas sedikit sebanyak isu pada kali ini. Banyak soalan-soalan peribadi mengenai social networking diajukan kepada beliau dan sejauh mana penggunaan social networking oleh beliau yang bergelar usahawan Internet. Hurm, pasti ada sesuatu yang menarik bakal anda perolehi daripada temubual Kak Waida dan bro Amirul Faisyal. Untuk lebih lanjut klik http://www.majalahim.com/